Η Εταιρεία


Η εταιρεία Pomfarm (Δ. Πομόνης & ΣΙΑ) ξεκίνησε από το 1970 να προσφέρει στην Ελληνική αγορά εγγυημένα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα. Σήμερα, η Pomfarm ακολουθώντας τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών για αυγά βρασμένα, καθαρισμένα και ομελέτες, εκσυγχρονίστηκε σε μια πρωτοποριακή καθετοποιημένη μονάδα, ξεχωριστή στην Ελλάδα.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Pomfarm, το εκπαιδευμένο προσωπικό και οι ιδανικές συνθήκες εκτροφής ορνίθων, η ωοσκόπηση και ο υγειονομικός έλεγχος τα οποία εφαρμόζονται καθημερινά στην παραγωγή βάσει των εθνικών και κοινοτικών διατάξεων. Παρέχουν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών καθώς και τη μέγιστη δυνατή προστασία στον καταναλωτή.

Για τη διάθεση φρέσκων αλλά και επεξεργασμένων αυγών, η Pomfarm διαθέτει ένα ευέλικτο δίκτυο διανομής από κατάλληλα εξοπλισμένα οχήματα-ψυγεία ικανό να καλύψει σε καθημερινή βάση τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, τα αυγά της Pomfarm διακρίνονται για την ανώτερη ποιότητά τους ταξιδεύοντας στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.