ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Αυγό

Από την πρώτη στιγμή παρατηρήθηκε καθολική αποδοχή για το βρασμένο αυγό καθώς αυτό εξυπηρετεί τους καταναλωτές για 4 βασικούς λόγους:

1) Το κόστος του είναι σχεδόν το ίδιο όσο και του νωπού
2) Η διαδικασία επεξεργασίας γίνεται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε εξωτερικά το αυγό να έχει την ίδια απαιτούμενη σκληρότητα και εσωτερικά να έχει το σωστό βράσιμο
3) Κερδίζεται ο χρόνος βρασίματος και καθαρίσματος και μειώνονται δραστικά οι απώλειες, κάτι πολύ σημαντικό κυρίως για τις αλυσίδες γρήγορου φαγητού και
4) Ασφαλές προϊόν και ιχνηλάσιμο γιατί επάνω στη συσκευασία αναγράφεται η ημερομηνία λήξης καθώς και ο αριθμός παρτίδας.


Περισσότερα

Ομελέτα

Το επίσης καινοτόμο προϊόν της Pomfarm, η έτοιμη ομελέτα αποτελεί άλλο ένα προϊόν το οποίο οι καταναλωτές αποδέχτηκαν καθολικά, δεδομένου ότι είναι:

1) Νόστιμο γιατί χρησιμοποιούνται αγνά και ποιοτικά υλικά στη σωστή ποσότητα
2) Ομοιόμορφο γιατί το ψήσιμο της ομελέτας γίνεται σε ειδικό μηχάνημα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μειώνονται δραστικά οι τυχόν απώλειες
3) Ασφαλές και φρέσκο γιατί έχει ημερομηνία λήξης (κατανάλωση εντός 3 μηνών από την ημερομηνία παρασκευής)
4) Έτοιμο προς χρήση με αποτέλεσμα να κερδίζεται ο χρόνος ψησίματος εφόσον χρειάζονται τουλάχιστον 8 λεπτά για να ψηθεί σωστά μία ομελέτα.


Περισσότερα

Κοτόπουλο

Το τελευταίο καινοτόμο προϊόν της Pomfarm, το κατεψυγμένο κοτόπουλο κερδίζει συνεχώς τους καταναλωτές γιατί:

1) Δεν περιέχει κανένα απολύτως κίνδυνο μόλυνσης (πχ σαλμονέλα) λόγω του ψησίματος
2) Αποτελεί "τελικό προϊόν" χωρίς φύρα υλικού
3) Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής (12 μήνες κατάψυξη)
4) Είναι έτοιμο προς χρήση με αποτέλεσμα να κερδίζεται ο χρόνος ψησίματος


Περισσότερα

Eggceptionals

Φανταστείτε ένα προϊόν που να συνδυάζει δύο σημαντικά στοιχεία: Μοναδική γεύση και Υψηλή Περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνη. Αυτό είναι το EGGCEPTIONALS. Καταπληκτικός συνδυασμός από βραστά, αποφλοιωμένα αβγά σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.


Περισσότερα

Τα προϊόντα της Pomfarm με την εγγύηση ποιότητας που τα χαρακτηρίζει, προσφέρουν προσαρμοσμένες λύσεις στη βιομηχανία τροφίμων.